Forum Turk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum Turk

Hoşgeldiniz

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Nick Arşivim =) 3

YazarMesaj
ayShequL
Moderatör
Moderatör
ayShequL

Kadın

Nick Arşivim =) 3 Empty
MesajKonu: Nick Arşivim =) 3   Nick Arşivim =) 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 10:37 pm

-Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir..

-Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır.

-Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz

-Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

-Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

-Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...

-Beni güzel hatırla bunlar son satırlar farzet ki bir rüzgardım esip geçtim hayatındanyada bir yağmurdum sel oldum sokağından sonra toprak çekti suyu kaybolup gittim belkide bir rüya idim senin için uyandın ve ben BİTTİM!!!

-Sen benim farkımı farkedemedin ama artık farketsende bişi farketmez çünkü benim farkımı farkedenler senden çok farklı...!!!

-Dünde bugünde yarında yüreğin kadar yanındayım kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine çünkü ben hep oradayım...

-Dünya unutursa dönmeyi rüzgar unutursa esmeyi aşıklar unutursa sevmeyi belki o zaman unuturum seni....

-Bir deniz düşün "susuz" bir insan düşün "mutsuz" bir gece düşün "uykusuz" bir çocuk düşün "sevgisiz" bir ben düşün "sensiz"...

-İçtiğim sigara gibisin ateşi gözlerin alevi dudakların dumanı saçların ama arasında bir fark var sigarayı yakan ben beni yakan sen...

-Gökyüzünde kendine bir yıldız seç rengi parlak olsun benim içinde bir yıldız seç parlaklığı önemli değil yeter ki sana yakın olsun.

-Ağaçtan düşen yaprak kurumaya gönülden düşen unutulmaya mahkumdur sen ne ğaçtan düşüp kuruyacak ne gönülden düşüp unutulacaksın..!!
https://forumturk.canadian-forum.com

Nick Arşivim =) 3
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-