| Oğuzhan Koç Fun Club | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ayShequL Moderatör
Mesaj Sayısı : 849 Yaş : 30 Nerden : iSTaNßuL/ z.ß. Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Oğuzhan Koç Fun Club Perş. Tem. 17, 2008 7:21 pm | |
| | |
|
| |
ayShequL Moderatör
| Konu: Geri: Oğuzhan Koç Fun Club Perş. Tem. 17, 2008 7:22 pm | |
| AL AHINI
Canımı al... Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. (x2)
Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez Daha...
Güler miydin? Bakar mıydın? Gözlerimden kaçar mıydın ? Yine seni sevsem de... Kin tutar mıydın?
Gider miydin? Kalır mıydın? Sever miydin? Kaçar mıydın? Senden vazgeçmesem de Hep susar mıydın ..?
Bir buse yetmez derken ben senden oldum al ahını yeter.. yeter,kederlere boğuldum bin derde kurban oldum ben bilmesen de... Geçsede... ah etmem... edemem... aldım ahımı...
GÜLKİ SEVGİLİM Bu Sabah Yerini Kimler Almiş Diye Düşündüm Kalktiğimda Hiçbiri Seni Hiçbiri Beni Hiçbiri Bizi Anlamamiş Bu Sabah Telefonu Hiç Açmadim çaldi Durdu Aldirmadim Hiçbişey Seni,seni Düşünmemi Engellemez Ben Anladim Bu Sabah
Gülki Sevgilim Gülki Gözlerin Solmasin Sakin Aşk çiçeğim Gel Biraz Bana Gel Biraz Daha Arşa çiksin Namelerim
Bu Sabah Adini Boş Kağitlara Yazdim Astim Duvarlara Ben Birtek Seni Eski Günleri Istedim Canim Anlasana Bu Sabah Yatağin Boş Kismini Resimlerinle Süsledim Gördün Halimi Anla Derdimi Ne Olur Dön çok özledim Bu Sabah
Gülki Sevgilim Gülki Gözlerin Solmasin Sakin Aşk çiçeğim Gel Biraz Bana Gel Biraz Daha Arşa çiksin Namelerim
Hadi Gel | |
|
| |
yaSmimmm* Üye
Mesaj Sayısı : 523 Yaş : 30 Nerden : iStanßuL*zß ! Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Oğuzhan Koç Fun Club Perş. Tem. 17, 2008 10:00 pm | |
| GÜLKİ SEVGİLİM Bu Sabah Yerini Kimler Almiş Diye Düşündüm Kalktiğimda Hiçbiri Seni Hiçbiri Beni Hiçbiri Bizi Anlamamiş Bu Sabah Telefonu Hiç Açmadim çaldi Durdu Aldirmadim Hiçbişey Seni,seni Düşünmemi Engellemez Ben Anladim Bu Sabah
Bu Sabah Adini Boş Kağitlara Yazdim Astim Duvarlara Ben Birtek Seni Eski Günleri Istedim Canim Anlasana Bu Sabah Yatağin Boş Kismini Resimlerinle Süsledim Gördün Halimi Anla Derdimi Ne Olur Dön çok özledim Bu Sabah
Hadi Gel
bu şarkı süper tavsiye ederm | |
|
| |
éLFF53 Admin
Mesaj Sayısı : 829 Yaş : 31 Nerden : iSTaNBuL/zb Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Oğuzhan Koç Fun Club Cuma Tem. 18, 2008 4:25 pm | |
| bncede çok güzel şarkı kendiside yakışıklı oğlan tabi :D | |
|
| |
DyLosH üye
| Konu: Geri: Oğuzhan Koç Fun Club Paz Tem. 20, 2008 1:34 am | |
| hayranım bu çocuğa yaa çok sağol emeğine sağlık | |
|
| |
éLFF53 Admin
| Konu: Geri: Oğuzhan Koç Fun Club Ptsi Ağus. 04, 2008 10:58 pm | |
| | |
|
| |
ayShequL Moderatör
| Konu: Geri: Oğuzhan Koç Fun Club Ptsi Ağus. 04, 2008 11:37 pm | |
| | |
|
| |
éLFF53 Admin
| Konu: Geri: Oğuzhan Koç Fun Club Perş. Ağus. 07, 2008 1:51 am | |
| çok gzel olmuş eline sağlık | |
|
| |
yaSmimmm* Üye
Mesaj Sayısı : 523 Yaş : 30 Nerden : iStanßuL*zß ! Kayıt tarihi : 05/07/08
| |
| |
ByBRoN Admin
Mesaj Sayısı : 131 Yaş : 30 Nerden : İstanbuL / Eyüp KemerbuRqaZ Kayıt tarihi : 29/07/08
| Konu: Geri: Oğuzhan Koç Fun Club Perş. Ağus. 07, 2008 1:21 pm | |
| | |
|
| |
ByBRoN Admin
Mesaj Sayısı : 131 Yaş : 30 Nerden : İstanbuL / Eyüp KemerbuRqaZ Kayıt tarihi : 29/07/08
| Konu: Geri: Oğuzhan Koç Fun Club Perş. Ağus. 07, 2008 1:22 pm | |
| HElal süpeR oLmuş | |
|
| |
<MaRshMeLLoWw> Üye
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 30 Nerden : İST / KemeRBuRqaZ Kayıt tarihi : 05/08/08
| Konu: Geri: Oğuzhan Koç Fun Club Perş. Ağus. 07, 2008 1:42 pm | |
| Süper oLmuş Çok severim Keratayı Yakışıklılık olarakta Bana Çekmiş :P:P:P Sesi de çok qüzeLL | |
|
| |
ByBRoN Admin
| Konu: Geri: Oğuzhan Koç Fun Club Perş. Ağus. 07, 2008 2:20 pm | |
| | |
|
| |
melanqoliq del!
| Konu: Geri: Oğuzhan Koç Fun Club Çarş. Şub. 25, 2009 3:57 pm | |
| elif cidden güzel olmuş.bu da bendn:
SEBEPSİZ AŞK Geçiyor Günler Çabuk Geçiyor Yine Aklım Sende Çırpınsam da Çok Geç Artık Ayrılık Varmış Serde Kurumuş Gözlerimden Akıyor Yine Gözyaşlarım Sen Gibi Mavi Değil Ama Bende Bazen Ağlarım
Birgün Açsan da Görsen Kalbim Senin Sevgilim Belki Birgün Sende Sevsen Dünyalar Benim Göreceksin
Birgün Olsun Bulabilsem Gerçek Aşkı,Sevgiyi Buldum da Ne Oldu Sanki Ayarılık vakti
Aşk Ağına Zamansız Düşüyorum Ahhhh Bir Başıma Çaresiz Yürüyorum Bile Bile
Birgün Açsan da Görsen Kalbim Senin Sevgilim Belki Birgün Sende Sevsen Dünyalar Benim Göreceksin
Birgün Olsun Bulabilsem Gerçek Aşkı,Sevgiyi Buldum da Ne Oldu Sanki Ayrılık vakti
Aşk Ağına Zamansız Düşüyorum…. | |
|
| |
| Oğuzhan Koç Fun Club | |
|