Forum Turk Hoşgeldiniz |
|
| Hangi çocuk profili sizi yansıtıyordu? | |
| |
? | Legolarından gemi / uçak yaptıktan sonra onu büyük bir hışımla darmadağın eden yaratıcı, bir o kadar da "deli" çocuk. | | 0% | [ 0 ] | Annesinin makyaj malzemelerini telef eden ve dünyası Barbie`lerinin kıyafetlerinden oluşan süslü, toz pembe çocuk. | | 0% | [ 0 ] | Azap verdiği zavallı böceğin artık hareket etmediğini görüp büyük bir hüsrana kapılan meraklı, ilim-fen çocuğu. | | 0% | [ 0 ] | Olaylar ve insanlarla ilgilenen, hayata erken atılmış, felsefe takviyeli, ağır abi edalı çocuk | | 0% | [ 0 ] | Tüm benliğini dört elemente (özellikle ateş ve havaya) adamış, ev yüzü görmeyen kundakçılık eğilimli, inşaatların müdavimi, tesadüfen yaşadığı varsayılan çocuk. | | 0% | [ 0 ] | Giysilerini tek tek katlayıp dolaba kaldıran, yatağını her sabah düzelten hatta, hızını alamayıp annesinin mutfaktaki işlerine burnunu sokan tertip manyağı, hastalık sebebi çocuk. | | 0% | [ 0 ] | Her banyo vaktinde saklanan, yemek ve uyumak bilmeyen, aileye eziyet için görevlendirilmiş iflah olmaz ve yerinde durmaz çocuk. | | 0% | [ 0 ] | Yüzlerce oyuncağı olmasına rağmen ilgisi hep kumanda, telefon gibi elektronik araçlarda olan mühendis ruhlu, aksiyon arayışlı çocuk. | | 50% | [ 1 ] | Aaah ahh! Damarıma bastınız. Bırak yaşamayı, hiç çocuk olmadık ki. Biz acılara doğuştan başladık be gülüm, ne çocukluğu. | | 0% | [ 0 ] | Bunlar `Made In Turkey` damgalı çocuk profilleri; ben Avrupai yetiştim. Mozart`larla Sushi`lerle büyüdük biz mösyö. | | 0% | [ 0 ] | Arkadaş ben şöyle bir çocuktum .. ( Belirtiniz. ) | | 50% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 2 | | |
| Yazar | Mesaj |
---|
ayShequL Moderatör
Mesaj Sayısı : 849 Yaş : 30 Nerden : iSTaNßuL/ z.ß. Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Hangi çocuk profili sizi yansıtıyordu? Salı Tem. 22, 2008 1:25 am | |
| | |
| | | melanqoliq del!
| Konu: Geri: Hangi çocuk profili sizi yansıtıyordu? Perş. Şub. 26, 2009 7:08 pm | |
| bi köşede otrp sesini çıqrmayn içtn içe psiqoljq olarq manyq bi çocq | |
| | | | Hangi çocuk profili sizi yansıtıyordu? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|