c0q RaHAD^m RaHADsz édér mY ??? étseDe FaRq EDER my??
ßhu né Dandq yAsAm tArSı
ßenY sEf00sAn kAlpini déişTr mAsrAfı bnDhN
ßén séin séféßilmé ihTİmAlini Sefmi$tmM...
0qunmAz bhnDe mudLuLun izi
beN Senin kAymAkLI y0urt^NN
haYAlleRni qERceklesTribilDiin bi yeR vARmı bildİiin ??
Öylesine derin bir kuyudaymki .. Susmk istiorm x!
Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim ..
bu kahrolası gri şehrin tüm yollarını rengarenk boyamak ister"
Yürü gölgem....Kaybolup gitmeyi göze aldığın karanlığa..Or'da beyazlaşırsın....!
Artık yakınımda istenmiyorsun....!
Birçok uyduruk(!) bahanem var. yokoluşsal bi hal ama yine de var..(Çok noktaa)
Bu kelimelerin altından kaç ceset çıkarabilirsiniz........?
İnsanoğLu nankördür değer vermes kimseye Ee bende insanım fazLasını bekLeme!!!
pişmanlıktır hissettiğim ama zamanı geriye çevirmeyi becerememekteyim.
Aşk yaz boşluk bırak.. Bırak öyle kalsın...
Hayata at gözlüğüyle bakanlara yer yok hayatımda
Melekler ağLamaya mecburdur tıpkı seviLmeye Laik oLdugu gibi...
Saçmalıyorsam eger bunu kaydetmelisin...!Bir nikotin ruh bulduysan hemen kaybetmelisin..!
Ve bU soN dOzdaKi uyuŞturuCum vuR kaLbimdEn aL canımı.!
öLdürmeyen acı güçLendirir.ßeni güçLendiricek her$eye warım.
yırttmış atmışım herşeyi b1r ben kalmışım ortada, b1rde sen içimde ... taaa şuramda... kendimden geçiyorum... özlemişim sni b1rtanem ... qel döndr bni bu yollardan ... hadi ßekliyorum...
Sen gözümde dikensin bana bir güL gerek .... Dü$üncüLerini yüzüne vur ....Buna adam gerek !
yaşamın ikileminde yas*** zorsa herkes zor insan farkmız nedir...!!!
Ben hic ugramam artık oralara. Gör yarattıgın eseri artık tanıyamassın bile beni.
AsLa VaZgEçMe, KaLkIp dA pEnCeReNdEn 1 bAk GüNeŞ aÇmIş Mı, YaĞmUr DüŞmÜş mü DöN bAk DüNyAyA ,
ya kendini ßırak ßana yada ßeni ßana ßırakda ya$ayayım...
özLedim seni buqün sebep yokken uzansam hayallere..dokundm sandım bak ..özLedim seni
ßuğLu camLara ismini yazıcam iqimiz için ßir qalp çizicem sonra onLarın ßenim hayaLLerim oLduğunu hatırLayıp parmaqLarımLa teqer teqer siLicem ..
``` Sénì Kàlßìmé zìncìrlédìm ànàhtàrını kàybettìm
NØk†ayı kØyduğum æN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kæLæjæk . . ..
Gelip geçicidir dediler, çocuksun unutursun dediler, boşuna üzme kendini kimleri seveceksin dediler ama yanıldılar. Benim ilk ve tek aşkım sendin ve öyle kalacaksın!
yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK müMKün deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa
Dünya'da é$im ßénzéRim yǿq Ama ßéиzéMéYé cALı$aи éZiK cǿk..(!)
HaYaT mOtRoCk HaDi KuDuRoCk
coca colayım,hayatın tadıyım -roccoyum,shok shekeeyim-albeniyim,bahanem jok--çikolatalı gofretim,beny sefmeyen vaymı?::
éLé$†irMé ßéni ßéqéNdiyséN taKdiR é† ho$uNa qi†miyomuyum Kafana †aKma sK†r é†:
......DErss 40 dAkka BekLEE bEEklee bİtMİyorrr, 10 daKKa tenEFÜS aşkımıza YETMİyor.....
yokluğunn avuclarımda bir cam parcası sıktıkça avuclarım kanıyor sıktıkça canım acıyor
Aşk böyledir hep biter,sen seversin adam gider...
eskiden iki albüme sığdırdığım hayatım,şimdi sığmıyor eksilenlerle çoğalmış hayatım…
...qüLmek Uzun ZamandıR roL yaptıqıM bir oYuN...
KeşKelerLe'''''AcabaLarla'''''bElKilerLe dolu bi hayat benmkisi
zoruma gideni içime attım…bitmesin diye bu büyü…!!!
BoşVér!şimdi GÖzYAsLarImI SiLMéi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarmi DuDakLarmI..Gücün VArsa YüréğiNle Öp Béni
UzaK DuR YaKıNıMa..Bu MesaFe Beni BoZaR.. kimseLeR YaNaŞMaSıN..YaLnızLık PayLaşıLmaZ..
karanlıkta ağladım ışıkta boyadım gözlerimi kanlı yazılarla süsledim sensizliği
canım sıkkın ßu araLar .. kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde daLıp gidiyorum..
Seni seninle yaşamak istiyorum, tek başıma değil!!!
ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat
içtiğimizin değil, içerken düşündüklerimizin sarhoşuyuz…
Kessem kaç intihar akar bileklermden…
Assam kendmi verecek son nefes kalmşmıdr bnde
Atsam kendimi düşecek kadar ağır mıdır bedenim?
İçi gazla dolmuş bir balon gibiyim
Bu gece kanayan gözlerimi çıkarıp kaldırasım var
Bu gece kanımı dondursam?
Kalbim çürümüş içindeki her şey kokmuş buruşmuşken
Akbabalar bile suratını çevirirdi!
Kalbimi eskisi gibi attıracak kimse yok mu?
Yaşamış oLmak İçin Yaşıyorum! Kim KarışabiLir ki?!
ÖLMEK İSTEYENLER İÇİN DUYURU:: Herzaman yanınzdaım
tos pembe gelmişdi bana herşey son sözüyle bitti hersey..
SenSiz can ceki$melerim bogusuyor RUHSUZ bedenimle..Bir iç isyan misali , hükmedemiyor beynim kalbime..Agir geliyor pompaladigi kan iliklerim..Hani et tirnaktan ayrilmaz derler ya..’’YALAN’’.. tirnaklarimi söktüler bir bir etimden..
ßen! öLüme terK etme ß!R tek ses ß!r tek düşünje oLmayan ßu yeRde Daha fazLası yaşanMaLı....ßeNi hayaTa döndür...
mutLu bi yoLcuLuktu "seN"Le aRtk inmem qerek sevgiLim çok tşkLer bnmLe payLaştıqn için hayatını şimdi hoşçakal !!
Ölüm hiçbirşey ifade etmiyordu benim için.arka arkaya gelen berbat şakalar dizisinin son şarkısıydı.
Birilerine kendimi kabullendirmek için bir 'şey' olmak zorundaysa 'hiçbirşey' olmayı tercih ederim!
bakışların qittiğin yerden uzak ; yoksa qelirdim...
hER GüN BİRaz dAHa YOk EDiyoRUm KEndİmİ..!!!! Her GÜn DİbE...daHA dİBe...EN dİBe bATMak Ne ACı..!! bEN müHim DEğiLİm...RUhuMa iYİ baKın...!!!
Yavaş yavaş gidiyor benden hayat; damarlarımdan çekiliyor içimdeki sen ! bense düşüyorum hiçlik ötesi bir hayata
Baktı diye sevdi mi sandın öptü diye evlenecek mi sandın 2007 yılındayız kızım sen o iti adam mı sandın _??
Şimdi...Dayanamaz oldum bu yürek sancılarına artık kaldıramıyor bedenim senin uğruna olsada...
Susmayın biliyorum, ben bir yalan dünyada Gürültülü yaşadım, sessizce ölüyorum"...
Dü$Lermde pusLu ßi intikam biLeklermde ßayat ßir intahar øySa öLünücek ßir$ey yokmu$ Sen qidnce ya$anacak ßi$ey øLmadıqı kadar!)
ıyılıge daır ne varsa satmıs ınsan oglu seytana
YaRattıĞıN M€L€Ğin €LL€RiNi BıRaKMa...
~√V^√~√V^√V'^~hani senin için atıyodu ya----------------bak durdurdum
Çaresiz bıraktın,boşlukta kayboldum
Yaraların acısı çok fazla..İnançsızlık sardı seni…Kalbimin sahibi olmasaydın…Kahretmezdin beni…!!!
İsyan etmelimi şu kuralcı düzene…Yasaklarla cezalarla bir büyük mahkeme…hayat benim, ne istersem denerim…Bir kez geldim, ötesini istemez gidemez elim
Yüreğimde ta derinde, ellerime tutun nefretle!
öLmeyi ßiLe ßeceremeyeN aptaLın teKiyim..Canım acı0r...ßıçakLa yanmadı ßenim caNım...en ç0k sizin çekTirdiqiniz acıLar caNımı acıTı0r..CANIM ACIORRR..!
Göz çukurLarmda uyuyakaLmş 1 bebeksin,bnde ninni*nim. .
Bu sOndu// dünyamda Séndén kaLan hiçbi$éyé yéR yoq Artıq ..! ho$çaqal alı$qanlığım ** Seni bıraqtıM
Küçük yalanların ortasında biz..Büyümekten korkan yetişkinleriz..
Bna sorma her oyunun bi qalibi war.Lanet olası arena 2*mize dar.Şöle bi bakdm olmuoo.Senn qibi köpekleri kötek wakti.[!]
Benim Olamadın, onunlasın !!! x(
DeLi KıZıM UyAn,SöYLeNeNLeR YaLaN!!!
derindeyim çok derindeyim..çok karanlık bu ben miyim_?
ka$ar yOk Dediğin, ßir Yer Var mI ßiLdiğin?
Kendimi normal olacak kadar anormal görmüyorum !
bitti demekle bitmiyor birşeyler kalıyor yürekte...
..Tükenmek ÜzereyiM..
VaKiT kİtLeNdİ......zAmAnıN BiLe zaMaNI KaLmAdI....NERDESİN....?
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok... ÖyLesine işte..
yanlızlığın doldururken içimi izliyorum yavaşça gidişini görüyorum rüyanın bitişini karanlığın içine usulca sinişini
alın gidin korkularımı saçlarımı ellernzle okşaın..Hiçbi ayrılk yenidn yaratmıo artk bei
aşk eski bir palavra! artık burdan geçmeyecek...inanmak bir yol,kimse yürümeyecek...
bu kadar şeytan arasında nasıl melek kalabilirim ki
Dişine Göre Av Bul Oğlum beni Hazmedemezsin
herşeyin yalan olduğu bi yerde gerçeĞi aramakla me$gulum..
hep yalnızım beni kimse anlamıyor neden hayat bole tanrı ance benle uğraşıyo...
ödünç aldın geleceğimi, geçmişimden çıkarken...
ama olsun seviorum yne sei…özlüorum yne ta derinden yalnz kalsamda buralrda güç alıorum masum gözlernden…!
Sadece susarak özlüyorum seni, hiç tanımadan ne garip?!..
kayıp ruh gibiydin…! ortada bişey yokken beni yanlız bıraktın, gözlerim seni arıyorken..
cehennemin dibine gitmek istiyorum ölmek istiyorum
Dağınık saçlarını topla cadı,ve git burdan..
beni en son bırakıp gidende beni herşeyden çok severdi boşver...