itLe köpekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim
...oyuncakLaRımın hepsi kısa hafızalı...bir türlü üzemiyorum onları...Elinde sonunda mutlu oluyorlar..bir türlü bana benzemiyorlar...
<<:::$εñ$¡ζ qáŀĐı ßυ qöśłεr $εń$íζ qàłđı ßu εłłεr ßoşwεr ćanım $εn$¡ζđε qεcεr ßu qünłεr..>>>
rus ruLeti gibi hayaT, tek hamLede biter işin, sana düşen doğRu hamLeyi yapmaK, şansına kaLmış yaşamak..
WUJOh!M3S !U3S W!J3P3 U!W3h
aLem aşıq oLuOO sonRa aLkoLiqq B3n kenDimee aşıqım hemDe pLatoniqq
kanLı bıçakLı değiL bu Aşk zanLı ve yasakLı... dönüşünün canı cehenneme yaramda gidişiN sakLı...!!!
KiRpİ GiBİyİz HeM SEwİLmEK İStİOrUz HeMdE SEvEnE BAtIYoRuZ
KeşKelerLe'''''AcabaLarla'''''bElKilerLe dolu bi hayat benmkisi
KaranLık Déh$ét véricidir. Ama Korkuttuqu İchin DéiL,oLanLarı sakincé vé ték ßa$ına dü$ünmé oLanaqı sunduqu ichin.
Y!Nédé ßéN T0PaRLadıM YéRDéN KaLß!M!N KıRıKLaRıNı.. SıRF aYaKLaRıNa ßaTMaSıN D!Yé…
ßir yazar né démi$ 'sén qit a$k bana kaLsın' ßéndé diorum ki 'ßén ßurdayım yaLan a$kın séndé kaLsın'...
[S]éwD!kL[é]R!m aRaSı[N]da éN [S]éwD!q!m K[i]m ß!L!Y0r MuSu[N] !! =)
Sattım a$kı Sende kaLsın, TaLißim Çok Sen yaLansIn. . İstiyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü KaLsın.
hasRet denen canavaR dans ediyoR içimizde..
߀n sn!n !Lq0quL yıllarıNda..sıq sıq yéR3 dü$ürdüğn “kur$un kal£mn qibiim!!Dıştan baqıldıında sapasaĞLam..ama ici paramparcaa!!
yüReqimi hackLedn.
Pa$a GönLüm İsTéRSé SéVéRim Zorlama İsTérSém Sévdiririm DiyéCékSinKi NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar !! .
KaLBiMin MezarLıkTan Tek FarKı; qömDükLeRimin KeFeNSiz oLMaSı
BaZıLaRı BeNİm KorkUnÇ bİr İnSan OldUğUmU SöyLÜyOr HiÇtE BiLe BeNdE bİR ÇoÇUk KaLbİ VaR MaSamDA vE bİr KaVaNOzUn İçİNdE...
aĞLaMaKLı CüMLéLéR KuRMuYoRuM SöZLéR!Mé ß!R$éY KaÇTı SaDéCé....